2016-02-24 01:45:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok bosszúság érheti ma

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Ez a bolygóállás jókedvűvé és különösen vonzóvá teszi. Ha ön egyedülálló, akkor este menjen társaságba, most igazán nyitott a szerelemre!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz a Vízöntő jegyében áll, ez kedvezőtlen az ön számára. Alaptalan aggodalmak gyötrik, és elégedetlen lehet mindennel. Este próbáljon meg egy kicsit kikapcsolódni, menjen el találkozni a barátaival!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Izgalmas, örömteli nap vár önre. A feladataival gyorsan végez. Ha ön egyedülálló, akkor most lesz alkalma flörtölni, és több is lehet ebből, csak adjon esélyt az illetőnek!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, és nyugtalanná teszi önt. Veszekedős hangulatban lehet, erre érdemes figyelnie, különben minden ok nélkül megbánthat valakit… Tartson a munkában szünetet, tegyen egy nagy sétát, szellőztesse ki a fejét, akkor megúszhatja ezt a napot súrlódások nélkül.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz az ön jegyével szemben, a Vízöntő jegyében áll. Nem lesz könnyű koncentrálnia, folyton megzavarják a munkában. Ugyanakkor viszont sok öröm is érheti, egy telefonbeszélgetés során pedig fontos információkhoz juthat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll, rengeteg feladata lesz ma, sok váratlan problémával kell szembenéznie. A higgadtságának hála könnyedén veszi az akadályokat. Este már nyugodtabb lesz a helyzet, végre kipihenheti magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll, nagyon kedvező fényszögben az ön jegyével. Remekül alakul a napja, mindenkitől pozitív visszajelzéseket kap, és még egy örömteli meglepetés is érheti! Az este igazán romantikus hangulatban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz már a Vízöntő jegyében áll. Ez sajnos bizalmatlanságot kelt önben, és a féltékenységet is előhozza önből. Próbáljon megnyugodni, alaptalanok a félelmei, ne vádolja a párját igazságtalanul.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll, ez az ön szerelmi energiáit erősíti. A munkahelyén ma csak a legszükségesebbeket végezze el. Ha ön egyedülálló, akkor este menjen el szórakozni, most megismerkedhet valakivel!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygóállások megkönnyítik az ön számára, hogy világosan ki tudja fejezni az érzéseit. A mai nap alkalmaz a tisztázó beszélgetésekre, ha a párkapcsolatával van probléma, akkor most a teljes őszinteséget válassza!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz már a Vízöntő jegyében áll. Új lendületet vihet a párkapcsolatába, és egyedülállóként is a legjobbak az esélyei a szerelemre. Ne szalassza el a lehetőséget, este mindenképp menjen társaságba!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok bosszúság érheti ma, jó lenne, ha ezeket higgadtan tudná kezelni. Este váratlan látogatója érkezhet, ennek sem örül, de azért ne legyen udvariatlan, végül jó hangulatban zárul a találkozás!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: